Full 1
ROYALMED
La Royalmed facem analize
cu daruire si responsabilitate.
Noua ne pasa!
Full 1
Full 1 - copy
ROYALMED
Laborator Royalmed - din respect pentru
sanatatea dumneavoastra!
Full 1 - copy
Full 1 - copy - copy
ROYALMED
Cat de importanta este pentru
tine sanatatea ta si a familiei?
Full 1 - copy - copy
previous arrow
next arrow
ANALIZE
1423
PACIENTI
76278
CONTRACTE
162

Laborator de analize medicale SC Royalmed S.R.L


Infiintat la sfarsitul anului 2007, a ajuns in prezent sa fie lider de piata in domeniu, in judetul Calarasi. Inca de la inceput, dotarea laboratorului de analize medicale RoyalMed Calarasi, a fost una de exceptie, urmarindu-se obtinerea unui standard de calitate ridicat in vederea castigarii increderii clientilor in serviciile noastre de analize medicale; analize laborator, investigatii de laborator, analize sange uzuale, analize urina, analize hormoni, analize hematologie, s.a. Acest lucru s-a intamplat mai curand decat ne-am asteptat, astfel incat laboratorul RoyalMed a crescut volumul de analize medicale efectuate inca din primele luni de functionare si a castigat o reputatie deosebita, obtinand increderea pacientilor si medicilor.

Din respect pentru sanatatea dumneavoastra!

Ne straduim ca zi de zi sa oferim servicii medicale din ce in ce mai bune si mai accesibile unei categorii crescande de clienti institutionali si persoane fizice. Dovada sunt contractele de exclusivitate cu multe companii care au preferat serviciile noastre de analize medicale. Calitatea serviciilor oferite de noi este apreciata atat de pacienti cat si de medicii din Calarasi, fapt ce permite dezvoltarea progresiva a laboratorului RoyalMed si largirea gamei de analize medicale.

Medicul primar medicina de laborator al RoyalMed, inainte de a-si stabili domiciliul in Calarasi, si-a desfasurat activitatea in doua mari institute medicale din Bucuresti (Institutul Cantacuzino si Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes).

Toate serviciile medicale sunt monitorizate printr-o baza de date, care permite in orice moment accesul la istoricul medical al fiecarui pacient care a apelat la serviciile noastre (facilitate tot mai solicitata de pacienti si necesara in contextul dezvoltarii sistemului medical privat)
Laboratorul va pune la dispozitie analize medicale gratuite (in contract cu C.A.S. Calarasi).

DE CE SA ALEGI ROYALMED?


Controale externe 

Laboratorul medical RoyalMed Calarasi are contracte de control extern cu firme specializate, care prin rapoartele lor, certifica acuratetea cu care se efectueaza analizele medicale (analize hematolologie, analize urina, analize hormoni, set analize sange complet, analize medicale gratuite, analize compensate, analize sange copii s.a.).

Servicii de calitate
100%
Responsabilitate
100%
Medici specialisti
100%
Reputatie deosebita
100%

Laboratorul are in dotarea sa aparatura medicala moderna, complet computerizata, care permite transmiterea automatizata a cererilor de analiza spre aparate si a rezultatelor catre serverul central al bazei de date. Laboratorul de analize medicale RoyalMed Calarasi are o echipa profesionista, compusa din personal calificat si dedicat, creandu-se un sistem de valori bazat pe calitate si satisfacere a nevoilor clientilor nostri.