DESPRE ROYALMED


Ne straduim ca zi de zi sa oferim servicii medicale din ce in ce mai bune si mai accesibile unei categorii crescande de clienti institutionali si persoane fizice; dovada sunt contractele de exclusivitate cu multe companii care au preferat serviciile noastre. Calitatea serviciilor oferite de catre noi este apreciata atat de pacienti cat si de medicii din Calarasi, fapt ce permite dezvoltarea progresiva a laboratorului si largirea gamei de analize medicale. La RoyalMed Calarasi beneficiati de buletin de analize medicale, analize sange copii, analize de sange gratuite, analize compensate, recoltari analize, interpretarea analizelor medicale, set analize sange complet, analize urina, analize hematologie, investigatii de laborator, examen coproparazitologic, investigatii de laborator, etc. Toate serviciile medicale sunt monitorizate printr-o baza de date, care permite in orice moment accesul la istoricul medical al fiecarui pacient care a apelat la serviciile noastre (facilitate tot mai solicitata de pacienti si necesara in contextul dezvoltarii sistemului medical privat).

Laboratorul are in dotarea sa aparatura medicala moderna, complet computerizata, care permite transmiterea automatizata a cererilor de analiza spre aparate si a rezultatelor catre serverul central al bazei de date. Laboratorul de analize medicale RoyalMed Calarasi are o echipa profesionista, compusa din personal calificat si dedicat, creandu-se un sistem de valori bazat pe calitate si satisfacere a nevoilor clientilor nostri.

Laboratorul de analize medicale RoyalMed s-a aliniat rapid la cerintele de calitate ale standardelor europene dupa implementarea standardului de calitate ISO 15189:2007, in anul 2008. In anul 2015 laboratorul RoyalMed Calarasi s-a acreditat pe noul standard de calitate ISO 15189:2013.

AFLA INFORMATII DESPRE: